Kijk ook eens naar de originele schaakontwerpen die bedrukt kunnen worden op allerlei soorten kleding!

SCHAAK-KLEDING

Welkom op de website van Kossies Design.

Kossies Design is al bijna 20 jaar het betrouwbare adres voor het bedrukken van (bedrijfs-)kleding en kraamkado's. Wat ons bijzonder maakt is dat wij ook heel kleine oplagen maken. Dus ook voor één stuk bent u bij ons van harte welkom.

Ons motto is "Kwaliteit voor een vriendelijke prijs!". Wij besteden aan iedere bestelling de grootst mogelijke aandacht en hebben geen "verborgen" extra kosten. Wij zorgen dat u precies weet wat u van ons mag verwachten en wat de exacte kosten zijn.

Omdat alles wat wij maken maatwerk is, is er in veel gevallen ook overleg en worden er voorbeelden gemaakt en per email toegezonden. Om deze reden hebben wij op deze website ervoor gekozen geen iDeal te gebruiken. U betaald pas met uw eigen telebankierprogramma als zowel u als wij weten dat we datgene kunnen leveren dat u wenst.

Op deze website is slechts een klein deel te vinden van met name de kleding die we kunnen leveren. Het volledige overzicht kunt u vinden op kossiestextiel.nl. Bovendien kunt u altijd met ons contact opnemen als u iets specifieks zoekt.

Met de komst van deze vernieuwde website zijn ook de producten van de Schaak maar raak! webshop hier te vinden. Door deze samenvoeging zijn we nog beter in staat om u van dienst te zijn met originele producten en ontwerpen.

Wij wensen u veel plezier bij het bladeren op onze website en natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Niekerk (Gr.). 

Contact

Kossies Design         
Bloemersmastraat 40   info@kossiesdesign.nl
9822 AD Niekerk   kossiesdesign.nl
Tel. 0594 500887   facebook.com/kossies