Luka is geslaagd voor het Pion2-examen!

Interne competitie

Deze week was er een inhaalprogramma met slechts twee partijen. In de eerste partij wist Danny Hofman op fraaie wijze te winnen van Brianne Steevensz. Danny heeft daarmee, net als Frank Dijkstra in deze groep, nog een 100% score. Dat zal dus een spannende onderlinge ontmoeting worden, want deze beide schaak-kanjers moeten nog tegen elkaar spelen. In de andere partij was het Jenna Kiekebeld die wist te winnen van Twan Roffel. Even niet opletten werd Twan fataal en Jenna zette Twan keurig mat.

De overige schakers en schaaksters hadden deze avond de gelegenheid om allerlei schaak-varianten te spelen zoals Chess-4-Fun (schaken met vier personen), Kamikaze-schaak en Schiet-schaak. Maar er werd ook gespeeld en geleerd met behulp van Chessity.

Schaakdiploma's

Deze avond werd ook het allereerste Pion2-diploma uitgereikt aan Luka Balkema. Zo gauw er nieuwe levels verschijnen in Chessity dan is Luka de eerste die er mee aan de slag gaat en vrijwel alle levels ook met de maximale score afrond. Luka is hiermee de eerste die een schaakdiploma heeft van de nieuwe reeks diploma's in Chessity, een fantastische prestatie.